Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Bu Kızı Konusuyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şte 16 yaşında Rusya'nın en güzel kızı seçilen Alexandra Ivanovskaya !

'Miss Russia 2005' finali için Rusya'nın çeşitli bölgelerinden 50 güzel Moskova'daydı.

Yarışma sonucunda, 16 yaşındaki Alexandra Ivanovskaya Rusya"nın yeni güzeli oldu ve ülkesini "Dünya Güzellik Yarışması"nda temsil etme hakkı kazandı.

vışş dmek istiyorum izninizle.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 24 Aralık 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ilk ben gordum zaten :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
16 yasinda ve super guzellik ama evet Turkiye'de daha iyilerini bulmak mumkun.. arayin.. asla pes etmeyin.[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
bence bu kız 16 yaşında değil :D
Baksana kıza rahat 18+
*Düşünür;Rusya sulak yerde değilki*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Mesaj tarihi:
Cocuk abi bu
Jokerde var bunun gibi 90lilar, gidin oradan kiz kaldirin haha, Dela iyidir bu konuda bak[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Aralık 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok abi egeliyim de bi halt anlamadim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 24 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Cocuk abi bu
Jokerde var bunun gibi 90lilar, gidin oradan kiz kaldirin haha, Dela iyidir bu konuda bak

Joker demeyin
yeni geldim berbattı
tıklım tıklım
bebe doluydu.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Ultima Online RunUO Sunucusu

Mesaj tarihi:
Cok kalabalik artik evet[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Mesaj tarihi:
Şöle bi antalyaya yada bodruma gelin görün rus kızlarını. Onların yanında bu halt etmiş. Kesin esmer diye 1. seçilmiştir.

[Bu mesaj Persky tarafından 25 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...